Начало Манга Naruto [Manga]
Naruto [Manga] PDF Печат Е-поща
Оценка на читателите: / 81
Слаба статияОтлична статия 
Автор: CaBa   
Събота, 03 Януари 2009г. 02:32ч.

NarutoЗаглавие: Naruto

Брой томове : 44+ тома

Статус : Ongoing

Година : 1999

Жанр : Action / Adventure / Comedy / Shounen / Supernatural 

Сериализирана в : Weekly Shonen Jump (Shueisha)

Мангака : KISHIMOTO Masashi

 

 

Резюме: Преди 12 години, нинджа-селото Коноха било нападнато огромна лисица демон с девет опашки. Чрез специална техника, четвъртия Хокаге (лидера на селото) жертвал собствения си живот, за да 'заключи' демона в едно новородено на име Узумаки Наруто. Селото било спасено, но Четвъртия загинал.
Сега, 12 години по-късно, цялото село се отнася с пренебрежение към Наруто, заради това, което се е случило преди години. С цел да привлече внимание към себе си, той започва да прави себе си и учителите си за смях. Но зад това лице на смешник, се крие дете с огромната амбиция да стане някой ден новият Хокаге на селото.
Когато завършва Нинджа Академията, той е поставен в един отбор със Сакура, момичето което харесва, и Сасуке, неговия конкурент в обичта му към Сакура. Водач на отбора им е Какаши, странна и мистериозна нинджа, която крие зад себе си много тайни. Наруто и неговите приятели биват изпратени на множество задачи, срещат се с могъщи противници, и по-късно започват да разкриват огромна конспирация, която ще промени техния живот завинаги.

Мангата е изпълнена с много екшън и множество интересни персонажи, всеки със свои си разноцветни техники. И докато артът не блести с нищо особено, сюжетът може да ви заплени и да ви накара да я четете глава след глава без да спирате.

Автор: Wanderer

 

 

- Линк за сваляне на мангата

 

Популярни последните 30 дни

Станете наши фенове


Copyright © 2005-2012 by AnimeS-bg.com